Alla inlägg under juli 2008

Av Lea - 29 juli 2008 20:18

Har inte gjort något utom sovit, smålekt med Siri och snackat med Elon och Nikki på msn...

Och såklart, lyssnat på denna ca 250 gånger... Hur kan man inte älska den?

Av Lea - 28 juli 2008 10:54

javla hepatit c igar... kul, kul....

Vet inte riktigt vad jag ska gjora just nu...

Jag ar javligt radd for att vara arlig... maste till sjukhuset asap for att vara saker...

javligt kul... jag vill hem...

Av Lea - 28 juli 2008 09:17

HAHAHAHAHAHHAHAHAA

Av Lea - 27 juli 2008 22:38

Mia sjunger på Monark ikväll så jag är påväg dit... Har gjort mig duktigt snygg faktiskt så jag är nöjd faktiskt! Klippte lugg ikväll igen.. eller tunnade ut den jag hade och gjorde den snygg så jag kan ha den på sidan också!SAKNA socialt liv!!! Drar snart... Ska bara snacka klart med Nikki Nero från York....  Jag saknar Kaffe 

Av Lea - 27 juli 2008 18:50

Jag har både tillbringat tid i bil, tåg, flyg, taxi och rymdskepp...

Men nu är jag äntligen hemma, färdig"runkad" (?) och snart urpackad. Har lite öl att smutta på med! 

Men det bästa av dagen är att jag har fått låna högtalare till datorn av Sarah från 1988!!!! 

Nej,nu ska jag stryka lakan och sen göra mig snygg.. Känner för att klä upp mig riktigt! 


Av Lea - 27 juli 2008 01:15

.. med att prata med Nikki Nero från York.. Han är bra rolig! Synd att vi inte snackade på riktigt när vi kutade förbi varandra i Camden för några veckor sen!

Han ska komma ner till London och parta med mig i slutet av augusti/början av september förhoppningsvis..

Fick även några cigg av receptionisten så jag har haft det bara bra ikväll, trots att jag suttit ensam på en balkong i Korsikas Ajaccio... 

Men nu är det nog dags för sängen.....


Av Lea - 26 juli 2008 19:43

Sista natten i Frankrike spenderas på hotell med trådlöst bredband så jag sitter just nu på en balkong och blickar ut över havet. Bor som en vik så jag ser den delen som vi bott på tidigare i veckan. Underbar solnedgång här nu...


 Jag har bloggat hela veckan, jävligt långa inlägg, som jag kommer klistra in nu under kvällen på rätt datum. Läs gärna!



Av Lea - 25 juli 2008 20:08

Då var det dags för sista rapporten från villan. Sitter här på altanen igen efter ännu en underbar middag a’la Lea med grillat kött, sås, pasta (tyvärr) och en avokadosallad med tomat.

Det var lite svårt att variera sig lite eftersom det som gällde var att tömma kylen från allt som gick att tömma på.

Så jag gjorde även ett sjukt gott, men flottigt vilket är yummy, vitlöksbröd med persilja som jag också slängde på grillen i ett folie-paket.

Jag hade glömt hur kul det är att laga mat till flera personer, bara man har råvarorna hemma redan.


Jag började klockan tolv idag men jag som var så smart igår kväll tänkte att jag skulle lämna dörrarna öppna, utanför de inre altandörrarna som består av glas, så jag vaknade av att det var lite ljusare i rummet vaknade halv sju av strålande sol rakt i ansiktet. Sen vaknade jag till och från fram till halv tolv då jag tillslut klev upp.

Klockan tolv började jag laga lunch till hela familjen och de kom hem vid halv ett. Jag gjorde samma som Sarah gjorde igår, alltså en typ av bondomelett med potatis, två sorters skinka, paprika, lök, vitlök och en MASSA getost som jag smälte ner i röran innan jag hällde på 6 uppvispade ägg.

Till det gjorde jag och Sarah en sallad på resterande salladsblad, paprika, rödlök, morötter och gurka. Sarah gjorde hennes goda vinägrette också. Det var en riktigt smarrig lunch.


Efter det så gick jag och tjejerna ner till poolen igen och jag fortsatte läsa i boken.

Håller på att läsa ”Bridget Jones the edge of reason” och jag blir nästan ledsen av den trots att det ska vara en komisk bok. Det är det att jag känner igen mig så skrämmande mycket i henne!! Hennes sätt att tänka, handla och bearbeta saker. Antar att de flesta av er som läser denna blogg har läst första boken med Bridget Jones och vet vad det är jag snackar om…

I den här boken så är hennes liv sjukt likt mitt när jag flyttade från Sverige! Nikki var min Daniel och… Jag vet inte vem som var min Mark Darcy men jag vet nu iaf. Man kanske kan säga som så att det är en hel del ”kärlekar” som är min ”Daniel” och en som jag inte träffat på månader som är min ”Mark Darcy”… Men det är rätt töntigt att jämföra på det sättet antar jag, men det är lätt att tänka så…

Som sagt, jag har grubblat och tänkt en jävla massa sen jag kom hit och faktiskt kommit fram till en hel del saker.

Tyvärr har jag även kommit fram till att jag nog inte vill skicka det där vykortet som jag köpte och skrev igår, men jag vet att om jag inte gör det utan skickar ett annat, mer ”moget” så kommer jag ändå skriva något om det andra vykortet till honom på fyllan och villan och så kommer han tillslut övertala mig att skicka det iaf så det är väl lika bra att ta tjuren vid hornen och skicka det på en gång… Jag hinner antagligen inte köpa något nytt vykort iaf…


Känner mig så där skönt ”Carrie Bradshaw” nu igen med en flarra rödvin på altanen. (Jävlar vad tv/bok-mentionistisk jag har blivit då!!)

Rätt gött att sitta här, låtsas se fundersam ut genom att titta ut över utsikten, smutta lite på vinet och sen börja skriva lite mer. Än en gång, det som saknas nu är en cigg.

Det är rätt sjukt det där egentligen… Jag har inga problem alls att gå utan cigg i flera veckor, BARA JAG ÄR NYKTER!! Så fort jag får i mig lite att dricka så kommer det där brutala suget om och om igen! Det spelar ingen roll om jag dricker ett halvt pint öl eller 35 pint, jag är fortfarande lika sugen!

Undrar hur länge den där skjul-shopen har öppet, längre ner på gatan…

Nej jag ska inte köpa några cigg... Men det är lätt att slinka iväg i tankarna ska ni veta…


Ikväll är det packning som gäller förresten. Jag ska ta mina hundra längder först dock… Jag känner inte alls för det nu men jag vet att om jag inte gör det så kommer jag komma till London och ha ångest över att jag gjorde det varje kväll utom den sista kvällen i villan.

Imorgon börjar jag jobba klockan nio och sen drar vi till stranden halv tio för att slappa och äta lunch och sen bär det av till hotellet… Förhoppningsvis så kanske det finns något ställe där att koppla upp sig på, annars kommer jag ha riktigt tråkigt på kvällen. Kanske jag kan köpa nå cigg där och nån öl och sitta på balkongen eller något sånt när tjejerna ska sova och skriva lite mer här innan det är dags att gå och lägga sig…

Ser fram emot att kunna läsa mer i min bok dock! Tyvärr lär jag väl läsa ut den ikväll….


22.03 Fransk tid


Det blev inge simma för jag tände poolen och gick ner med datorn men kände för att kosta på mig ett samtal till Sofie och snacka lite. Det blev 30 min samtal och jag behövde verkligen det för jag har varit galet ensam.. Kommer bli riktigt snordyrt dock….


[00.20 Fransk tid]



ARGH!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!

Detta FÖRBANNADE sms-samhälle!! JAG FÖRBANNAR DET!

Dagens moderniteter borde förbjudas i samband med kärlek, irritationer och alkohol! Speciellt om de tre går tillsammans hand i hand!!! Nog för att jag måste utesluta alkohol (iaf den vanliga mängden som brukar förekommakomma hemma i London) Men ändå!!

Jag tänker inte berätta mer utom att det slutade med att jag grät för första gången på mycket länge plus att det slutade med att jag packade om hela väskan och vek om vart enda klädesplagg till små-små ihopvikningar.

Förbannade killar alltså!


Fast allt var egentligen mitt fel….


Visserligen var han otroligt onödigt lättirriterad….


Men nu måste jag ignorera….


Fast det var nog mitt fel ändå, om man tänker efter noga….


Fast jag försökte ju bara vara snäll! Kanske borde förklara när jag kommer tillbaka till London på söndag…..


NEJ!


Eller…..ska jag?


Jag behöver ett packe cigg….. Inte John Silver dock, det skulle få mig att dränka mig i poolen här och nu.



SATAN! Borde döpa om mig till Lea Bridget…


Har iaf förebyggt närkommande pinsamheter genom att raderat hans nummer.

Vill han mig något så får han skriva eller ringa…

Fast nu när jag tänker efter så hjälper det bara när jag är här…. Hemma i London har jag ju massor av sätt att kontakta honom om jag blir full ändå…

Äh, måste bara se till att vara packad nog när jag kommer hem att jag deckar istället för att skriva ett mail, eller hur?


Fan vad jag vill att Kissapan och Jesus-lover ska komma på söndag och inte om 17 dar!!!

Dom kan komma imorgon och STANNA 17 dar!! Whammy!!


[01.58 Fransk tid]


Dags igen att välkomna sömnlösa nätter antar jag… Grubbel hit och snurrande-i-sängen dit… Jag har redan stängt av datorn tre gånger ikväll för att få en tidig kväll för att sova och inte vara trött imorgon men egentligen, vad spelar det för roll?? Ingenting är egentligen viktigt i mitt liv?

Jo, självklart är tjejerna viktiga.. För att vara ärlig så är dom den dagliga viktigaste punkten i mitt liv.  (Den vardagliga, menar jag då!)

Efter  det kommer Elon och Roky, mina systersöner. Jag önskar att jag hade DOM vardagligen i mitt liv och jag önskar det faktiskt flera gånger varje dag…  Jag vet att jag är en lat moster dock, som inte frågar om dom, eller skickar presenter… Men det finns inte en enda dag utan att jag tänker på hur Roky börjat prata mer, eller att Elon faktiskt är åtta år gammal! Jag minns när jag var med honom och Kissapan så ofta att jag faktiskt hade vänner som var arga på mig för att jag inte stannade hemma men det brydde jag mig inte om ett dugg… Allt jag brydde mig om var dom två… Jag ville göra allt för dom, och det vill jag fortfarande… Tyvärr måste jag vara lite egoistisk också... London är mitt liv just nu, hur idiotiskt det än kan verka för många….


 (Elon och Roky är inte ”efter” på listan utan tjejerna är en lista för sig… Man kanske kan kalla det för ’London-listan’…

Tjejerna är min vardag och mina hjärtan, och det är svårt att förklara. Det är Maddie och Becca som jag faktiskt vet allt om. Jag vet vad dom tycker om och vad dom pratar om! Vad Maddie menar när hon säger att hon fått spengito-bites och vad Becca menar när hon faktiskt visar tungan för mig… När dom kommer och kramar om mig och säger att dom älskar mig och när Maddie säger ”säg att jag är din lilla prinsessa!” eller Rebecca ber mig kalla henne Madicken… Jag kan inte fortsätta……..Jag önskar att jag visste allt detta om Elon och Kroken också, men jag antar att jag inte hade vetat detta trots att jag varit där varenda helg… Jag pratade med Sarah idag om det vid middagen och sa att jag är sjukt imponerad av föräldrar och familjer som vet allt om varandra för trots att jag bott med någon i åratal så lägger jag inte märke till sånt… Utom med Rebecca och Madeleine… Det är nog för att jag faktiskt spenderar så pass mycket tid med dom att jag är som en jävla extra-mamma…. Jag är en plastmorsa utan pojkvän… En plastmorsa med bara barn… En plastmorsa vid 21…)


Nästa viktiga punkt i mitt liv är mina syskon… Kissapan och Jesus-lover kommer hit om 17 dar men min ”Ege” då? Som antagligen börjar bli äkta tonåring nu! Jag tror att mitt nästa projekt blir att få honom att komma hit ( biljett, my treat så klart) och vi kan strosa l

London en weekend eller så… Undrar om han skulle gilla det?

Jag frågade om han ville komma och hälsa på mig i Ösd när jag bodde där men han var nog lite för besatt av Lokalen och Åre då…

Jag önskar att han kommer och hälsar på snart… Vi var så sjukt nära där ett tag för ca 1,5-2 år sen när vi pratade dagligen och jag älskade det… Han kunde komma in och sätta sig på min sängkant när jag gått och lagt mig och berätta om dagen och jag bara lyssnade och frågade frågor. Sen frågade han mig oftast om jag ville komma och se på film i hans rum och jag hakade på några gånger trots att jag oftast var så trött att jag somnade sittande i hans säng och sen väckte han mig när filmen var över och jag gick tillbaka till mitt rum. Men det är ändå min lillebror…

Undrar om han har fått nån ny telefon…

Fan vad jag känner mig dum nu, som inte tagit reda på det tidigare… Jag har varit i London i över ett år men inte tagit reda på om min lillebror skaffat ny mobil…

Det ska jag ta reda på på söndag.


Självklart är nästa punkt mina föräldrar, men jag vet ju som att dom alltid klarar sig.

Alla av dom har gift om sig, och kommer leva lyckliga i alla sina dar….. Hoppas jag…..

Jag hoppas det innerligt……

Roligt att kunna skriva att ”alla” mina föräldrar har gift sig… (eller gift om sig) men det är faktiskt sant… Jag har lyckan att ha så sjukt många som ser sig som mina föräldrar och plastföräldrar trots tidigare problem med rika föräldrar (inga namn nämnda i något håll) att jag har flera familjer. SEN ,vilka jag anser vara viktiga att hålla kontakt med, blodsligt eller inte!, beror helt på mig!! Jag har min släkt som står mig nära till hjärtat. Och det är bara på grund av att DOM har visat sig vara värdiga till att faktiskt hålla nära hjärtat, blodsligt bundna eller ej!


Nu släpper vi det…



Vad som skrämmer mig är att jag är nästa i vår familj som borde gifta sig eller skaffa barn… Yeah, sure… Vi har Anna och Lucas också… Men jag menar i vår familj-familj….

Pressure!!


”Bridget, have you sorted you life out yet?”


Ummmm……?



Mina vänner är fem kapitel för sig.. (varenda familjemedlem är dock en bok för sig i mitt liv…)



Ovido - Quiz & Flashcards